Tillbaka på Bali

Vi är nu tillbaka på Bali efter två nätter på Gili. Det var en väldigt lugn julresa med få aktiviteter och även fast det är skönt att vara tillbaka här på Bali igen så är jag glad att vi tog ett litet avbrott.
 
Hotellet vi bodde på var väldigt fint och mysigt. Låg en bit in från stranden och det var sådär tyst och lugnt och skönt som vi hade hoppats på. 
 
Nedan kommer ett gäng bilder från hotell Belukar på Gili, om jag åker till Gili igen är det här jag kommer bo!
På Julaftonen började dagen med dåligt väder. Såg ut att bli regn hela dagen. Efter frukosten cyklade vi till stranden och snorklade någon timme. Det var ett väldigt fint rev som såg friskt ut, med mycket olika typer av fiskar. Och i havet, ingen plast. Det var en positiv upplevelse och är glad att vi tog tid till att göra det. Ska dock tillägga att bara för att havet och stranden här var ganska cleant så var ön allt annat än det. Det ligger skräp och plast överallt inne på ön. Turister är såååå dåliga på att ta hand om dessa "paradisöar". Skäms!
 
Efter snorkelturen bytte vi om och började cykla runt ön. Vi stannade på vägen och åt lunch, tog en glass och stannande även vid en strand och fotade lite. Har tyvärr inte dessa bilder tillgängliga nu då de finns på kameran och vi sitter på ett café då vårat internet, igen, inte fungerar. Lägger ut mer bilder senare. 
 
På eftermiddagen blev det sol så då låg vi vid poolen och solade ett par timmar innan vi ringde till våra nära och kära hemma i Sverige och sa God Jul. På kvällen skulle vi gå ut och äta en mysig julmiddag men jag blev dålig pga för mycket sol, för lite vatten och för lite mat. Så blev en enkel middag på hotellet och sedan spelade vi kort på våran altan innan vi somnade. En riktigt lugn och mysig resa.
 
Har dessa två bilder från stranden för tillfället, kommer fler vid senare tillfälle!