Dålig GPS

Ett problem vi har är att jag är väldigt dålig på att läsa karta och även följa GPS i mobilen. Vilket leder till att vi åker fel en hel del. Det blir mycket U-svängar och åka tillbaka. Måns har hållit sig ganska snäll och inte blivit så arg än så länge. Nu har han dock slutat snusa och är lättirriterad så jag försöker verkligen hålla mig till rätt väg nu när vi är ute och åker. Igår när vi åkte åkte vi fel hela tiden men jag sa inget och hittade andra vägar hela tiden och låtsades som att vi åkte rätt. 

Nu har vi äntligen hittat ett ställe som vi kan tänka oss att hänga på i några dagar. Det är en gratis camping i skogen i staden Biscarrosse med 5 minuters promenad till stranden. Surfet är dåligt idag men Måns kommer troligtvis hoppa i ändå lite senare. Vädret är också dåligt men dock ser det ut att bättra på sig tills imorgon. Sol och 19 grader visar väderapparna. Det håller vi tummarna för.

Vi kommer idag från Lacanau, en stad ca 1 timme härifrån. Där sov vi en natt och campade även där i skogen. Lagade tidig middag, drack vin, kollade på film och bara var. Vi har blivit bättre på att inte göra något alls. 

Här kommer ett gäng bilder från igår