Noosa

Nu är vi på plats igen hos Jimmy. Vi kom tillbaka hit igår på eftermiddagen och det kändes lite som att komma hem efter en ganska påfrestande men ändå väldigt härlig vecka. Så nu kommer ett gäng inlägg om senaste veckan.
 
Vi lämnade Jimmys hus och Broadbeach i tisdags eller onsdags förra veckan och åkte in till Brisbane för att hämta våran bil. Vi bestämde oss för att hyra en vanlig bil hos det lite sämre företaget för att spara in ungefär hälften av vad vi hade räknat med. Det var HESMKT att sova i den första dagarna. Det var obeskrivligt varmt och de två första dagarna sova jag kanske en timme per natt. Så hela förmiddagarna gick åt till att vila och powernaps.
 
Här har vi pärlan som dessutom var väldigt målad och icke diskret att åka runt med. 
 
Började vår tur lite norrut från Brisbane i en stad som heter Noosa. En ganska liten stad som är en sån där riktig mysstad. Svårt att inte älska den. Väldigt cleant och välordnat, som det i och för sig är överallt här. Mycket natur med mycket grönt och blommor och små mysiga butiker.
 
Vi åt frukost här innan vi gick en promenad i nationalparken. Det var verkligen vackert där. Ett promenadstråk utefter havet med massor av små gömda och tomma stränder, massor av fin skog och vyer utöver det turkosa havet. Helt underbart. 
 
Bilder från nationalparken som vi hängde i ett par timmar. 
 
Nästa steg av veckan kommer strax. Stay tuned.
Puss & kram