Slakline och surf

När vi var på Sri Lanka så träffade Måns en tjej i lineup som är svensk men som bor i Australien. Hon bjöd in oss hem till sig redan när vi var på Sri Lanka och nu efter att vi varit i Noosa så hörde vi av oss till henne och hälsade på där.
 
Hon bor här i Australien i ett hus på Sunshine Coast tillsammans med sin pojkvän och ett par vänner. Superfint hus och perfekta läget. Ca 5 minuters promenad ner närmsta strand med surf och ett mysigt "villaområde". 
 
Vi blev bjudna på öl och satt och pratade med Mimmi, hennes pojkvän och även hennes pappa som var på besök från Sverige. Sedan åkte vi iväg och gick slakline ett par timmar. För er som inte har koll på vad det är så är det ett brett band som man spänner upp mellan två punkter, oftast två träd. Sedan ska man balansera på den från ena sidan till den andra. Sjuukt svårt och väldigt roligt. 
 
Vi blev bjudna på middag hemma hos dom och efteråt spelade vi alla 8 ett spel som heter drawful. Det går ut på att alla deltagare ska rita det som sägs i ens mobil och sedan kommer varje teckning upp på en skärm och så ska man gissa vad det är. Riktigt riktigt roligt. Rekomenderas till alla där hemma!
 
Och eftersom att det var pain att sova i bilen så fick vi även sova hemma hos dom. Och morgonen efter gick vi alla upp tidigt och surfade. Jag fick låna en "beater", det är som en blandning av en bodyboard och en foamboard. Man ligger på magen och åker med i vågen men kan även stå på den om man kan det. Riktigt roligt. 
 
Här är Mimmi på slakline. Har inte mycket mer bilder från när vi var här på Sunshine. Blev i alla fall ett väldigt lyckat stopp och så härligt att de är så givmilda och öppna. Det uppskattas när man är ute och reser.
 
Snart kommer nästa del med lite mer bilder.
Puss&kram