Tillbakablickar resan 2017 - Europa

Ville lägga in lite minnen från resan i Europa här. I bildform. Det var ju ändå ett tag sedan vi åkte runt där i våran bil med Poncho. Har tänkt mycket på tiden där senaste dagarna och saknar det väldigt mycket.
 
Så här kommer en serie bilder från Europa. 
 
Innan vi ens hade kommit iväg och fortfarande trodde att vi skulle åka runt i folkabussen. Det var tur att det inte blev den och tusen tack till Måns lillebror och hans kompis för att vi fick låna eran buss.
Det var ändå lite tråkigt eftersom att vi (läs Måns) hade inrett den så fint och verkligen planerat. Nu har vi dock andra planer, denna buss säljs när vi kommer hem och så småningom så köper vi en ny större och gör till en husbil istället för campervan.
Det slutade ju då med att vi åkte iväg i den här bussen. Blev väldigt mysigt det också!!
Våran sötis Poncho som vi hade så mycket roligt med, så tur att han kunde vara med oss på det äventyret!
Skate i Amsterdam för Måns. Resans första aktiva stund.
Första gången vi slog läger, vi hade stannat på ställen innan och varit på några dagar men här var första gången vi tog ut solpanelen, hängmattan och tvättade. Så mysigt, saknar det verkligen!
Det är alltså i Frankrike och på ön Île d'Oléron.
Favoritläger i Frankrike. Biscarosse. Här var vi drygt en vecka, både själva och med William. Vacker skog där bilen stod, stor sanddyna och mycket surf för Måns. Jag tränade en del och Poncho fick springa lös och kuta runt i sanden varje dag. Och den bästa solnedgången på hela resan.
Magsik solnedgång i Biarritz över stranden/delen Milady. Här sov vi även ett par nätter och verkligen en favoritstad i Frankrike!
Lägereld och riktigt härliga dagar på en strand i Spanien. Jag vet inte ens vart men magiskt var det! Bästa vakna-upp stället tror jag.
Superfrukost på ett annat ställe i Spanien, som även det var väldigt väldigt fint!
Och så favoritstället i Spanien, kanske hela Europa. En by, Donón, i Galicien. Vyerna vi såg där var riktigt mesmerizing. Det är ett ställe jag bara MÅSTE åka till igen. Förhoppningsvis får vi även surf då.
Favoritställe i Protugal, Figueira da Foz, som också är ett måste på "åka-tillbaka-till-listan". Där hade de allt. Surf, skate, mysig by, lite shopping, bästa restaurangen Al Dente, public hot-shower, public toilet, det gick att campa på parkeringen mitt inne i stan. Guldställe.
Vi fick äntligen gå på en av de surftävlingar vi så länge har följt. Här i Portugal, Peniche. Stooora vågor och mycket folk. Väldigt roligt att få uppleva live!
Alla matlagningsstunder. Riktigt mysiga, ser fram emot den biten i Nya Zeeland sen.
Allt mys i bilen, vårat hem.
Europas bästa surf för Måns, sista dagen innan vi vände hemåt. I Sagres, Portugal.
#1 - - Mamma Pernilla:

Jättekul att se igen, man förstår verkligen hur bra ni hade det och hur mycket fint ni upplevt. Och Poncho ser ju supernöjd ut, förstår att ni saknar honom, tur ni har lånehundar nu👍💕