Utflyktsdag

Igår var vi på en liten utflykt. Vi kände att vi ville komma iväg lite från Canggu. Planen var att åka iväg till ett vattenfall som ligger två timmar norrut. Vi gick upp i tid strax innan 6 på morgonen och såg att vädret inte var på topp. Och precis när vi var klara för att åka börjar det vräka ner så vi sov nån timme till och vädret var fortfarande dåligt. Vi åkte iväg på frukost här i närheten och insåg att vi inte skulle hinna med vattenfallet även om vädret blev bättre.
 
Istället blev det en tur till en by/stad ca 30 min härifrån och vi gick på en loppismarknad i nån timme. Måns köpte en skjorta och en tshirt. Sedan åkte vi hemåt igen med lite omvägar in bland risfält. Blev lite lagom halvdagsutflykt.
 
Annars har det inte hänt så mycket sedan sist. Det har rullat på som vanligt. Måns surfar mycket, jag har tränat, vi äter god mat. Ja, i princip så. Det är härligt. Om en vecka åker vi till Australien, ska bli spännande med ett nytt land.
 
Måns hyrde en motorcykel för vår utflykt. Han var dock lite missnöjd, den såg häftigare ut än vad den var.
Det var en vääldigt stor marknad med helt sjukt mycket kläder. Som en djungel. Jag hittade inget som jag tyckte om. Men Måns köpte som sagt en skjorta och en tshirt för ca 60 kr.