En lördag

Vågorna här på Bali har inte levererat över huvudtaget på de 2 veckor som vi har varit här nu. Det har varit riktigt dåligt och Måns börjar bli frustrerad. 
 
Igår morse åkte Måns ner och kollade havet och tyckte att det hade kommit lite storlek så vi åkte med våran moppe ner till Uluwatu som är det ställe här på Bali som alltid är störst, så vid mindre swell borde det bli helt OK. Tar ca en timme dit. Där var det dåliga vågor, hur mycket plast som helst och maneter. Så efter 2 timmar när Måns kom upp var han ganska uppgiven, förståeligt!! Nu är han på morgonsurf här i Canggu så hoppas på att han kommer tillbaka glad idag.
 
Efter våran förmiddagstur gick vi till ett ställe här i närheten som heter The Loop Pool & Bar. Det är ett hotell som har öppnat sin pool för icke boende. Det kostade 150,000 IDR per person, vilket är ca 100kr. Då fick man handduk, tillgång till poolen, en solstol och beställa mat/dricka för den summan. Lyxigt ställe. Där hängde vi några timmar och solade och badade och drack öl/juicer. Tror lätt att vi kommer bli tillbaka dit.