Sista dagarna

De senaste och även de sista dagarna för oss här på Sri Lanka har varit ganska oklara och tråkiga. Det senaste dygnet har det vräkt ner regn non stop och igår kväll blev det även storm. Det resulterade i att både de städer vi hänger i är utan el och på rummet då såklart utan internet också. 

Utan internet hade väl inte varit något problem om vi inte hade behövt styra upp med vår Baliresa. Som ni säkert alla sett så har vulkanen bestämt sig för att få utbrott nu så flygplatsen har varit avstängd. Dock så är senaste beskedet nu att den är öppen och vi kommer kunna flyga dit ikväll som planerat. Håller verkligen tummarna för att den håller sig öppen!

Inte nog med väderkaos så har Måns fått ont i ryggen, i tisdags när han fyllde år så kunde han knappt röra sig. Idag, två dagar senare, så börjar det blir bättre. Sen så är det ju vågorna, som inte finns. Och detta väder har gjort att det idag är stora vågor överallt med bara massa stök från vinden. Måns säger att det är Sverige-surf.

Vill inte klaga allt för mycket men vi har blivit testade senaste dagarna och lärt oss en del som vi tar med oss till Bali nu. Idag blir det packa och invänta bilen till flygplatsen. 

(null)

(null)

(null)

(null)
Det har blivit mycket mat senaste dagarna som tröst och tidsfördriv. Mina favoriter är alltid frukostarna. Den övre bilden är Rice and Curry som är en lankesisk maträtt. 
Visa fler inlägg