Asturien

Det blev en kort visit i San Sebastian. Det regnade och regnade och var söndag så det mesta var stängt och vi kände inte för att gå runt i regnet. Igår regnade det också och vi hade inte längre hotellet att mysa på så vi bestämde oss för att åka mot solen. Synd för det verkar vara en väldigt mysig stad.

Vi hamnade i regionen Asturien som är väldigt vackert. Stora berg och dalar överallt. Vi stannade vid stranden Rodiles över natten som ligger nere i en dal där molnen ligger som ett täcke över och omringar en.

Måns hade sitt bästa surfsession på den här resan här. En vänstervåg som låg precis intill bergsväggen. Detta spot hade även väldigt arga locals som inte var rädda för att visa vilka det är som bestämmer. Måns berättade när han kom upp att en kille blev nedtryckt under vattnet av en local för att han var ivägen för localkillen. Tyvärr regnade det så jag kunde inte fota eller filma Måns på de fina vågorna. 

Jag själv tränade. Tog en löptur på vägen som gick längs med havet och bergen och tänkte att det finns värre ställen att ta en morgontur på, det gjorde det lite mindre jobbigt. Sedan myste jag i bussen, nyduschad och trött, med Poncho tills Måns kom tillbaka.

Nu är vi på vägen igen för att åka ut mot Galicien och förhoppningsvis kunna slå läger där en stund innan vi beger oss mot Portugal.

Precis utanför kanalen som bilderna är tagna vid så är den våg där Måns surfade imorse. Vi hade lite foto/drönar-stund där innan vi åkte.
#1 - - Maggan:

Verkar vara ett vackert ställe! Synd att de lokala surfarna verkar vara så avogt inställda till turismen. Kanske vänligare inställda i Portugal. Fortsättning följer... kram mormor M