Planer

Vi har ju alltid en plan för den kommande veckan. Vart ska vi åka, hur länge är vi där, ska vi bo på hotell denna vecka osv. Dock så har vi blivit väldigt bra på att göra en plan och sedan ändra den, gärna ändra den samma dag, 3-4 gånger. Det är sällan vi gör en plan och håller oss till den. Planen vi har nu har hålla sedan igår förmiddag och vi har ännu inga funderingar på att ändra den.

Sedan i söndags har planerna vänt från att bo i Peniche till lördag på en camping till att bo i Peniche till lördag på olika ställen. Däremellan har vi varit nere nästan i Ericeira och vänt för att komma tillbaka hit en dag efter. Den har även ändrats från att åka neråt i landet efter Peniche till att åka neråt i landet efter Peniche. Däremellan har planen varit att efter Peniche åka över till medelhavskusten innan vi vänder hemmåt och även att  åka tillbaka till Figueira da Foz innan vi vänder hemmåt. Vi är alltså tillbaka till första planen som vi gjorde i söndags. 

Anledningen till att vi vill vara i Peniche till lördag/på lördag är att det är World Cup Surf-tävling här då och vi är båda väldigt sugna på att se världens bästa surfare surfa riktigt bra vågor, live!

#1 - - Mormor mö:

Självklart ska ni passa på att kolla på tävlingen!! Är säkert kul att se live! Snart så ska ni ju vända hemåt!!