Så här lever vi

Nu har vi snart gjort halva våran Europatrip. Det har gått så fort, kommer knappt ihåg vad vi gjorde i början av resan. I alla fall så känns början av resan innan vi kom in i Frankrike som en helt egen resa. Och av alla dessa nätter som vi varit borta nu har vi bara skippat två nätter i bussen. Inatt och när vi var i Amsterdam.

Eftersom att jag själv aldrig gjort något liknande innan så var jag rädd att jag skulle tycka att livet i campervan skulle vara krångligt och inte något för mig. Men så har det inte alls varit, det har gått väldigt bra med allt. Och Måns har tyckt om varenda minut av camperlivet, han är duktig på det och duktig på att få mig att trivas här också.

Vi har varit väldigt organiserade och har stora lådor att förvara sakerna i och varje sak har sin plats. Det enda som är jobbigt är när det regnar och allt blir blött och fuktigt, men då försöker vi ha kördagar så att allt som hunnit bli blött kan torka upp. 

När man inte har mycket saker man måste göra varje dag blir de få måsten man har som en mysig del av dagen. Vakna och packa ihop sovgrejerna tar sin lilla tid, laga mat och diska 2 gånger om dagen tar sin tid, och sen är det snart dags att plocka fram sovsakerna igen och gå och lägga sig. Och självklart surf, sol och Ponchotid mellan också. Mer komplicerat än så är inte camperlivet för oss. Och det är svårt att inte tycka om det.

 

Såhär kan bilen se ut under dagen. Täcken och kuddar ihopvikta. På kvällen fäller vi framsätet och lägger de beigea kuddarna ovanpå som fotstöd. I garderoben med tavlor på som är placerad på sängen har vi våra kläder. Under sängen har vi den största delen av vår förvaring. Vi har en låda med mat som ett skafferi där varje typ av mat har en egen påse, ex. kryddor en egen påse. En låda med kökssaker där knivar och bestik har fått en egen låda efter mitt lilla sår jag fick. En låda med extrauppsättning av lakan, handdukar, tjocka kläder osv. En låda med Ponchos saker. En låda med kläder vi använder hela tiden, typ jackor osv. Och en låda med förstahjälpen och gas till köket osv. Bensindunk, kök. Oftast ligger även gittaren under sängen.
Bak i bilen har vi solpanelen till vänster under filten medans vi kör, nu har vi även börjat ha den på taket när det är sol fast vi kör. Vi har vårat kylskåp som vi försöker hålla kallt så ofta som möjligt, den drar mycket el så vi har den helst inte i om vi inte kör. Vi har våran lilla byrå där vi har hygienlåda i översta lådan och i den undre har vi teknikprylar och sladdar osv. Vi har vattendunken när vi kör som annars står ute när vi står stilla. 
#1 - - Mormor Vivi:

Så mysigt ni har det. Kramar

#2 - - Gudrun jonsson :

Ni är helt suveräna att ha koll på sakerna ni har med er , annars hittar man inget förstår jag, om något hamnar på fel plats.Ha det så bra sköt om er🐕💕

#3 - - Maggsn:

Det här var riktigt kul att få ta del av. Bra bilder också. Skönt att ni verkar ha det bra. Utrymmet är ju väldigt begränsat så det gäller att ha ordning. Redan halvtid, det går fort när man har roligt💕