Fly High Yoga

Det finns 3 bra yoga-ställen här i Canggu, säkert så många flera, men det finns tre lite mer "kända" som vi vill prova alla tre. Vi sa ju innan vi lämnade Sverige att vi skulle gör mycket yoga. Och det har ju inte direkt hänt. Vi har väl gjort det kanske 10 gånger sedan dess. Det har liksom inte blivit av. 
 
Men nu kände vi att det var dags och har nu varit på 2 av dessa ställen. För någon vecka sedan var vi på det ställe som verkar vara det bästa, de som har ledare som verkar leva hela yoga-livet och inte bara lärt sig just den kursen. Vi var på en nybörjarkurs som var blandning av meditation och stretch. Mycket träna på att andas rätt. Måns blev helt såld och är supersugen på att gå tillbaka. 
 
Igår kollade vi upp ett av de andra ställena och bestämde oss för att gå på Fly High Yoga som beskrevs som Gentle and Stretch for beginners. För dig som undrar vad tusan är detta?! Det är en yoga-form där man använder sig av rep/gunga från taket för att få djupare stretch och kunna utföra yoga-positioner som man kanske inte annars kan på marken.
 
Efter en timme var vi båda ganska överens om att det gjorde så jävla ont, av repen och av den djupa stretch man får. Det var galet svettigt, oväntat jobbigt och eftersom att man hänger upp och ner större delen av tiden så blir man lätt lite dizzy och illamående. Men det var också väldigt lekfullt och roligt. Vet inte om vi kommer göra det igen nu när vi är här, men kommer absolut vilja prova denna form av yoga igen. 
 
En mysig stund i avokadoliknande korgar innan FHY börjar.
En typisk yoga-sal. Riktigt mysigt
Här faller jag in i hängande position. Denna var en av de få som faktiskt inte gjorde ont från repen.
Nu är Måns iväg och surfar igen, jag ligger i sängen på rummet och ska snart hämta tvätt och kanske hänga vid poolen en stund lite senare. När Måns kommer hem igen ska vi kanske åka till outletsen och kolla efter några saker, får se om vi hinner. För vi ska också prova en ny restaurang ikväll och vi vill vara där vid solnedgången.
 
Imorgon ska jag gå på Hot Yoga på mitt gym och så kanske vi ska simma om vi inte måste åka till immigration och förlänga vårat visa imorgon. Men det får vi se imorgon.
Kram på er!