Första dagen

Nya Zeeland alltså. Wow. Vår första dag här var riktigt bra. Queenstowns vyer är magiska och det är svårt att förklara, eller ens fånga på bild, hur häftigt det är. Omringad av höga bergsväggar överallt. Omringad av orografiska moln, som vi lärde oss om i Galicien. De stora molnen ser ut att ha krockat med bergväggen och de små tussarna ser ut att ligga och vila i groparna. Det skulle lätt gå att sitta och titta ut över detta i timmar utan att bli uttråkad.

Inatt/igår kväll hade vi ett sånt där ögonblick som man aldrig vill glömma. Vi låg i bilen och var glada över hur mysigt det var att bilens gamla DVD tog kamerans minneskort så vi kunde se film på den. Vi skulle bara ut på toa innan vi skulle släcka ner och sova. När vi kliver ut möts vi av en kupol full av stjärnor. Hela himlen var klar och miljontals stjärnor lyste och gjorde himlen till något overkligt. Det blev svårt att ta in. Önskar att jag kunde dela med mig av det. 

Bilder över Queenstown.
Simmare, några som blir sugna på träningsläger här?!
 
Nu ska vi åka vidare till en gratis-camping som ligger en bit från Wanaka. Imorgon ska vi se vad man kan göra för roligt i Wanaka. Nästa inlägg kommer bilder från Måns BUNGY JUMP, som var på 134 (!!!!) meter. Håll utkik efter det! Kram