Nordön

Efter senaste inlägget så åkte vi mot färjan för att byta ö, till nordön. Vi blev på kvällsfärjan som tog oss genom sista delen av sydön ut på havet i solnedgången. Det blev en riktigt magisk kväll bland alla berg och "the golden light". Att färjan var så dyr gjorde inte så mycket, det blev värt varenda krona.
 
Min älskling som är amazed av naturen och fåglarna.
Väl på nordön och i Wellington tog vi oss ut från stan en bit för att sova. Och dagen efter, alltså i söndags, åkte vi ut till kusten igen för att surfa. Vi hamnade i en liten by som heter Riversdale, på östkusten. Vädret var verkligen superhärligt så vi tog några timmar på stranden och spelade kort, solade, badade och Måns spelade ukulele. Efter lunch blev det surf. Måns surfade en kortis, drygt en timme, och jag filmade med GoPro från vattnet. Det var långgrunt så jag kunde stå med en bra bit ut.
 
Blev bra surfbilder och roligt för Måns att se sig själv surfa på så nära håll. Nya vinklar som absolut ska filmas mer!
Efter surfet i Riversdale åkte vi vidare till en liten by ca 1 timme ifrån, Castlepoint. Vi åkte hit för att sova på en av campingarna och även i hopp om att få surfa idag. Vi sov på en camping som i princip var en trädgård/gräsmatta till ett enklare hotell som även hade en bar. Så innan vi lagade mat tog jag ett glas vin och Måns en öl. Mysig kväll.
 
Tyvärr blev det inte surf för oss idag, havet hade blivit "flat". Så idag har vi en resedag med slutmål Gisborne, dock blir det stopp över natten i Napier. 
Vi hörs snart igen! KRAM