Australien

Ja nu säger vi hejdå till Bali och hej Australien. Känns rätt bra att lämna Bali efter 6 veckor och se något nytt nu. 
 
Resan hit gick väldigt bra, allt gick smooth och det blev ingen stress och ingen var sjuk. Och vi reste under natten så vi båda sov på planet och landade i Australien 5 på morgonen igår. Vi landade i Brisbane och skulle åka till Måns kompis som bor i här Australien, lite utanför Surfers Paradise. Så vi tog tåg och spårvagn ut hit från flygplatsen, väldigt smidigt trots all packning. 
 
Vi hade räknat med att få bo i soffan några dagar medans vi hängde hos Jimmy i hans hus. När vi kom hit blev det något helt annat. Det är en stor villa i ett fint bostadsområde med pool precis vid en kanal. Vi fick ett eget rum med ett eget badrum. Hur lyxigt liksom? Vi sa att det är som att komma till ett hotell med all inclusive för oss. 
 
Så igår när vi hängt här en stund åkte vi in till Surfers Paradise och åt lunch och kollade runt lite. Det är sådan kontrast att komma hit till Australien direkt från Bali. Även om det är fullt med människor och full fart inne i Surfers så känns det såå lugnt jämfört med Bali. Och här vi huset är det knäpptyst ute om man jämför. Väldigt skönt.
 
På eftermiddagen gick vi och handlade snabbt i en stor galleria här i närheten som vi ska tillbaka till idag och fönstershoppa. Sedan hängde vi i poolen, spelade kort med Jimmy och hans roommate, kollade på tv och bara hängde. Blev en väldigt skön första dag här och ser verkligen fram emot och fortsätta en underbar tid här i Australien. 
 
I kanalen utanför huset kan man inte bada då kanalerna brukar vara fulla med hajar. Så endast bad i poolen.
Och här är husets hall, kök och allrum. Det finns väldigt många fler rum, inklusive vårat, men vill inte springa runt och fota överallt. Men visst är det fint?!