När vi flög till Bali

Vi är nu äntligen (och har varit några dagar) på vårat älskade Bali! Som jag nämnde i förra inlägget så ändrade vi planen för vår egentliga flygrutt. Istället för att från Singapore ta oss med tåg till Kuala Lumpur och stanna där i två nätter, sedan flyga till Jakarta och från Jakarta flyga till Lombok så bestämde vi att vi skulle flyga direkt från Singapore till Bali. Men vilket strul det blev!!
 
Medans vi fortfarande var på Fiji bokade vi, via en reseagent, ett billigt flyg med Jetstar. Och i Singapore när vi ska checka in online inser vi att vi inte fått någon bokningsbekräftelse från Jetstar och att de skickat den till en påhittad mailadress som inte finns. Vi tar kontakt med Jetstar via en chatt och de säger att de tyvärr inte kan ändra mailadress eftersom att vi bokat via en reseagent och att vi måste höra av oss till dom.
 
Reseagenten har stängt så vi ger oss ut i Singapore och ska upptäcka och ta vara på dagen. När vi kommer tillbaka till hotellet ringer vi och det är en indisk kille som ringer och säger att han inte hör oss. Flera gånger. Även när vi får hjälp från Sverige säger de samma sak. 
 
Vi hör av oss till Jetstar och säger att ingen hos reseagenten kan hjälpa oss (vårat flyg går om ca 12 timmar här..). Jetstar säger fortfarande att de inte kan hjälpa oss men att vi verkligen behöver det där pappret för att få flyga. Vi tar beslutet att boka ett nytt flyg direkt via Jetstars hemsida.
 
När det var gjort får vi ändå ingen bekräftelse skickad till oss trots att vi återigen tar kontakt med Jetstar och förklarar att vi ska flyga om 10 timmar. Vi blir tvugna att gå och lägga oss så vi skulle få några timmars sömn. När vi vaknar mitt i natten har vi äntligen fått mailet och vi tar oss till ett annat hotell och betalar för att skriva ut dessa papper.
 
PÅ flygplatsen, vi checkar in allt går bra. För skojs skull vill vi efteråt kolla om våran första bokning ens finns registrerad i sånna där self-checkin datorer. OCH GISSA, det är den första bokningen som vi är incheckade på!!
 
Onödigaste köpet på resan? Det fick ni nyss svar på!