tråkiga nyheter

I helgen har jag och Måns bestämt att vi inte ska ta bussen när vi åker iväg i Europa. Det känns så tråkigt att inte få åka iväg med den nu när Måns har gjort så fint och lagt ner mycket tid och pengar på att den ska bli mysig. Men det är för osäkert att ta den och åka så långt. Det är inget fel på den just nu, men den kommer förmodligen att gå sönder. Frågan är bara när och vi vågar inte chansa och sedan stå nere i Spanien med en buss som inte går och behöva åka hem tidigare för att åka ner med bil och berga hem bussen. Det är tråkigt men det viktigaste är att vi kommer iväg.
 
Här kommer i alla fall bilder på hur bussen blev när den var klar. Vi kommer flytta över gardiner och säkert kuddarna från våran till den buss vi (troligtvis) ska få låna av Måns bror.
 
 

flytta hem igen

Nu var det en vecka sedan vi flyttade från lägenheten. Vi har bott hemma hos min mamma och pappa sedan dess, i deras gäststuga. Det har gått faktiskt gått bättre än väntat. Har varit ganska mysigt att bli ompysslade och jag känner inte att jag saknar lägenheten. Det jag känner är att jag vill åka nu nu nu.
 
Och det är inte långt kvar. Jag jobbar fyra dagar till, vilket är så skönt. Är så trött och trött på jobbet så jag känner bara varje dag att jag orkar inte vara där. Jag vill åka iväg nu. Vi har väntat så länge och planerat under så lång tid och nu när det är så nära blir man nästan galen av att räkna dagarna. Men dagarna är få nu och de går snabbt.
 
 Här är vårat lilla kryp in i Sandbankarna
 

sista

För min del känns det som att mycket är sista nu. Och framförallt så är det sista månaden. Sista månaden hemma och sista månaden på jobbet. Sista veckorna i lägenheten. Försöker inse att vi faktiskt kommer hem igen och att jag inte behöver göra det till något dramatiskt av det. Det är ju inte sista gången någonsin.
 
Även fast jag håller på med mitt sista hela tiden så ser faktiskt både jag och Måns fram emot att åka iväg väldigt mycket. Ska bli så skönt att bara vara och inte ha några måsten. Göra precis vad man vill hela dagarna. För min del så hoppas jag på att jag kommer få tillbaka lusten att göra saker. Hela våren har varit så seg och jag har bara velat ligga ner och göra inget när jag varit ledig.
 
Igår fick vi också bra nyheter angående bussen. Den fungerar och det var inte alls lika stort fel som vi trodde. Lika med att det inte blev så dyrt som vi trodde. Nu är det alltså bara att köra med den. Sån lättnad kan jag säga.
 
Och så har vi med vårat favoritdjur.
 
Visa fler inlägg