Just nu

Vi är fortfarande på resande fot med bilen men har slagit läger på en camping i Byron Bay. Tanken var att sova på gratisplatser hela veckan för att spara pengar men den lilla lilla bil vi har är sinnesjukt varm på nätterna. Olidligt varmt. Så för att kunna sova med dörrarna öppna utan att få miljontals kryp och utan att vara rädd att bli bestulna så tog vi in på camping. Och dessutom fungerar inte köket vi fick med i bilen så det är också för att kunna laga mat.

Vi har i alla fall några riktigt bra dagar än så länge. Har fortfarande inte tillräckligt bra wi-fi för att kunna lägga in massa bilder. Men på onsdag åker vi tillbaka till Jimmy så då lovar jag att jag ska lägga upp och berätta om alla dagar!

Kram så länge!

Så detta är alltså våran väldigt icke diskreta bil.. inget jättefan av den alltså.
(null)
(null)


Dåligt med wi-fi

Vi har lämnat Jimmys härliga hus för en vecka i bil. Vi hämtade upp en bil igår som vi ska bo i nu. Så nu är vi på vägen igen. Känns roligt och spännande. Ska visa bild på bilen senare (eller kolla instastory).

Tyvärr är det svårt att hitta wi-fi som man får använda längre än 30 minuter. Nu sitter vi på McDonalds och köpte varsin kaffe enbart för wi-fi. Så inläggen kommer bli ännu färre nu en vecka framöver. Men sista dagarna här när vi bor hos Jimmy igen ska jag lägga ut massa bilder från de fina ställen vi ska besöka. 

Här är en bild från idag när vi låg i gräset och hade matkoma efter att ha lagat mat på ett stekbord i en park. Så mysigt! Kolla instastory! Vi hörs snart igen!
(null)

Australien

Ja nu säger vi hejdå till Bali och hej Australien. Känns rätt bra att lämna Bali efter 6 veckor och se något nytt nu. 
 
Resan hit gick väldigt bra, allt gick smooth och det blev ingen stress och ingen var sjuk. Och vi reste under natten så vi båda sov på planet och landade i Australien 5 på morgonen igår. Vi landade i Brisbane och skulle åka till Måns kompis som bor i här Australien, lite utanför Surfers Paradise. Så vi tog tåg och spårvagn ut hit från flygplatsen, väldigt smidigt trots all packning. 
 
Vi hade räknat med att få bo i soffan några dagar medans vi hängde hos Jimmy i hans hus. När vi kom hit blev det något helt annat. Det är en stor villa i ett fint bostadsområde med pool precis vid en kanal. Vi fick ett eget rum med ett eget badrum. Hur lyxigt liksom? Vi sa att det är som att komma till ett hotell med all inclusive för oss. 
 
Så igår när vi hängt här en stund åkte vi in till Surfers Paradise och åt lunch och kollade runt lite. Det är sådan kontrast att komma hit till Australien direkt från Bali. Även om det är fullt med människor och full fart inne i Surfers så känns det såå lugnt jämfört med Bali. Och här vi huset är det knäpptyst ute om man jämför. Väldigt skönt.
 
På eftermiddagen gick vi och handlade snabbt i en stor galleria här i närheten som vi ska tillbaka till idag och fönstershoppa. Sedan hängde vi i poolen, spelade kort med Jimmy och hans roommate, kollade på tv och bara hängde. Blev en väldigt skön första dag här och ser verkligen fram emot och fortsätta en underbar tid här i Australien. 
 
I kanalen utanför huset kan man inte bada då kanalerna brukar vara fulla med hajar. Så endast bad i poolen.
Och här är husets hall, kök och allrum. Det finns väldigt många fler rum, inklusive vårat, men vill inte springa runt och fota överallt. Men visst är det fint?!
 
Visa fler inlägg