Framgångar

Vad härligt det är att komma hem från jobbet och se hur långt Måns har kommit med bussen, varje dag. Det går snabbt, han är smart och det blir så jäkla mysigt. Jag längtar tills första natten i bussen. 


Det är roligt också att se hur inne Måns blir i arbetet. Jag får tjata på honom att sluta och komma in och äta innan han ens hör vad jag säger tror jag. Det gör mig lite glad att han äntligen får göra det han drömt om så länge. Av den anledningen försöker jag att inte lägga mig i så mycket så att han får göra som han vill. Och det blir så bra!

Kolla bara

bygget

Vi är i full gång med bygget i bussen. Måns och några av hans kompisar har byggt hela förra veckan och jag och Måns har fixat hela helgen. Så... Sängen är klar. Vi har en byrå. Vi har en bänkskiva. Vi har köpt en liten kyl och vi har köpt en madrass som vi har klippt ut så att den passar. Vi har beställt tyger till madrass och gardiner. Jag har målat allting vitt och det känns som att vi har kommit en bra bit.
 
Byrå, bänkskiva och kylskåp ska sättas fast och mormor ska fixa gardiner och madrassen. Sen är det såklart inredning som gör det där lilla extra kvar. Annars börjar det ta form i bussen och det börjar komma en liten hemmakänsla som känns sådär riktigt mysig. Enda problemet nu är att den inte går att köra med... Men bussen är inlämnad idag så vi hoppas på att den går att köra med i slutet på den här veckan.
 
 
 

Om 45 dagar

Om 45 dagar ska Måns och jag sluta jobba. Inte sluta jobba i att vi får semester. Inte sluta jobba i att vi ska vara långlediga från jobbet. Vi ska sluta för vi har sagt upp oss. Vi ska ju ut och resa.
 
Resan startar i början av september. Då är det start med en roadtrip i Europa i våran folka buss som heter antingen Many eller Fluffy. Vi är inte överens ännu. Bilen ska under den här veckan inredas och byggas iordning så att vi kan sova i den. Nästa vecka ska den lagas så att vi kan köra med den.
 
Vi kommer att ha den här bloggen för att dela med oss av resan. Bilder och text. Det kommer att vara jag (Ebba) som skriver här med inspiration från Måns och alla platser vi besöker. Mycket bilder vet jag att det kommer bli och förhoppningsvis kommer vi även kunna fixa ihop en och annan kortfilm påvägen.
 
Se även till att följa oss på instagram @restlesstories
 
 
Visa fler inlägg