En julresa

Idag har varit en sån där jobbig dag igen. En sån som vi trodde att vi var klara med. Varnar för lång text, orkar du inte läsa kan du skippa direkt till bilderna ju!
 
Imorse hängde jag med Måns på en morgonsurf på andra sidan ön. Det var inte lika bra vågor som igår och Måns hade ont från att ha ramlat och slagit sig hårt på revet igår. Så lätt missnöjda och väldigt hungriga åkte vi hemåt igen. När vi hade typ 20 minuter kvar går moppen sönder. Den låter väldigt konstigt, sådär så man tror att nu är det kört. Så vi fick stanna på en bilverkstad och låta dom laga den. Så pengarna vi skulle äta för gick åt att laga moppen och inget kort hade vi med oss. Så hem först och sedan iväg och åt en megastor lunch, som var vääldigt god!
 
Efter lunchen skulle vi köpa båtbiljetter till Gili-ön. Vi bokade nämligen in oss på en julresa igår. Vi åker imorgon och kommer hem på måndag, ska bli mysigt att lämna detta Balistök ett par dagar. I alla fall så har vi inte pengar så det räcker för att köpa biljetter så vi går iväg och ska ta ut men kortet fungerar inte i denna automat. Vi provar i 4 till och inget funkar. Åker till rummet och försöker ringa banken men våra telefoner verkar inte vilja ringa till Sverige så vi får hjälp av min mamma i Sverige som ringer banken och Måns får prata med banken på högtalare via facebook. Får oklara svar därifrån men de ber oss testa fler automater. 
 
Så då åker vi iväg i rusningstrafiken och provar 4-5 automater till och får ut pengar i 2 av dom. Så nu har vi gjort stoora uttag så vi har pengar för några dagar framöver. Hatar strul med bank, kort och pengar. Usch. Mitt kort har dessutom blivit hackat så medans vi väntar på nytt från Sverige har vi också bara ett kort.
 
Nu ligger vi helt slut i sängen och vill bara att det ska bli en ny dag.
 
Där står moppen och blir fixad. De var i alla fall väldigt snabba och duktiga, och billiga!
Nedan två bilder från imorse vid stället Måns surfade på. Myisgt och vackert.
Den våg där Måns igår slog sig på revet.
Bilder från dagens surfsession