Trasig hårddisk och hemma

Ja, våran hårddisk är trasig. Den hårddisk med alla filmer och bilder från Europa och Sri Lanka. Igår när vi kopplar den till datorn ger den ifrån sig ett beep och visas inte i datorn. Jag blir lite lätt panikslagen och Måns hittar ett ställe här på Bali som hjälper en med IT-strul. BaliTechDudes. Dit åkte vi imorse 40 minuter för att få hårddisken lagad. BaliTechDudes kunde dock bara ge oss bad news. De hade inga reservdelar och hade vid tidigare tillfällen inte lyckats rädda filer från en hårddisk med det märket. DU DÄR HEMMA, känner du någon eller kan du rädda en trasig hårddisk?!
 
Lite ironiskt att det enda vi VERKLIGEN inte ville förlora om våra väskor inte skulle ha kommit fram var den hårddisken och när väskorna väl kommer fram är just den hårddisken trasig. Kan man byta bort resväskorna och få tillbaka hårddisken?
 
 
 
Vi är i alla fall fortfarande väldigt glada över hur vi bor. Det blev verkligen ett superval av oss att boka detta lilla hus via Airbnb. Det är ett kök, ett sovrum, en typ hall med garderob och arbetsyta och ett badrum. Har inga bilder på badrummet för tillfället. Huset har även en liten delad gård tillsammans med ett annat hus. Det bor två hundar här och till granne har vi en valp. Läget är perfekt, nära "centrum" av Canggu och en kort moppetur till havet.
 
Eftersom vi har kök så har vi blivit sugna på att göra egen mat här hemma också. Dels för att hålla ner kostnaderna (det är verkligen inte lika billigt här som det har varit) och dels för att få större portioner. Och så är det mysigt. Imorse gjorde vi yoghurt med färsk frukt och granola. Supermys.