Filmdag

Som nämt i förra inlägget så hade vi en filmdag i tisdags. Vi tog alltså vår moppe och packade systemkamera, gopro och stativ och åkte iväg in i landet en bit. Målet var att filma mycket lokalbefolkning som gör saker, exempelvis jobbar på fält. Även filma de djur som vi lyckades hitta. Vi blev borta totalt ca 4 timmar och fick en hel del bra material på både folk och djur. 
 
Det är spännande att åka inåt och bort från turister och den röra som är här vid kusten där vi bor.  Se hur dom har det på riktigt liksom. De flesta av lokalbefolkning tittar väldigt mycket när det kommer icke lokalbefolkning och det gjorde mig i början ganska obekväm, men efter ett tag när man insåg hur glada och vänliga alla verkar vara så blev det bara roligt. En del blir nyfikna och kommer fram och kollar på kameran och pratar på lankesiska med oss, vi ler och nickar. 
 
Planen är att vi ska göra 2 till dagar som denna. Då blir fokus mer människor i rörelse och natur och vyer. Här kommer ett gäng bilder från i tisdags.
 
 
#1 - - Mormor mö:

Fortsätt att filma! Jättekul att se på bilderna, vi får en liten uppfattning om hur ni har det, vilket liv ni lever nu. Må gott💕