Regniga dagar

Vi har verkligen inte haft bra väder senaste dagarna. Det började med att vi hade två dagar med sol och varmt på dagen och riktigt åskoväder på kvällarna. Efter det har det nu varit i typ 2-3 dagar regn och molnigt hela dagarna. Samtidigt så har Måns två brädor gått sönder och varit inlämnade på lagning och utan sol så kan man inte laga surfbrädor. Idag blev det ett par timmar sol som räckte för att fixa båda brädorna så det blev en kort kvällssurf för Måns.
 
Vi har försökt ta vara på de dagar utan sol och utan surfbrädor och filmat. Vi åkte iväg med moppen igår och filmade människor, djur och natur. Efter några timmar började det spöregna så vi satt på moppen säkert en timme påväg hem i regn och frös. Spenderade hela kvällen på rummet under täcket och värmde oss.
 
Idag har vi också filmat. Mer stadsmiljö och även båtarna i hamnen. Vi tog lunch på en restaurang som heter The Secret Beachbar, den är verkligen secret och det är en liten grusväg som är hålig och stenig upp på ett berg och sedan nedför på andra sidan. Vi passade även på att snorkla här och såg en hel del fina fiskar. Försökte filma dom också men det var ju som sagt molnigt så ljuset blev inte så bra. 
 
#1 - - Mö:

Ni verkar få dagarna att gå trots regnväder av och till. Fina bilder har det blivit!! Det bästa av allt - ser att ni har hjälmar när ni är ute med moppen👍👌 dom stora flygande hundarna tycker jag inte ser jättetrevliga Ut Nu är det snart slut på sri lanka, får se hur det blir med Bali. Var rädda om er 💕😬