It's on

Ja semesterfeeling är igång. Solen kom tillslut fram och verkar vara här för att stanna. Äntligen säger vi bara! Vi har hängt på samma plats sedan i söndags nu och planerar att stanna en natt till. En skogscamping i Biscarrosse. Toalett finns, vägen till stranden är galet vacker, skugga på bilen men kan ställa solpanelen i solen, gångavstånd till matbutik, vågor. Vad mer behövs?

Igår när solen kom var det som att vi båda äntligen kunde slappna av och vi sa det, att nu börjar semestern och resan. Vi tog en morgonpromenad med Poncho in till stan och handlade. Måns provade drönaren som han fått låna av Lukas samtidigt som jag tränade i sanddynorna. För Måns blev det en eftermiddagssurf och jag hamnade i solen tillsammans med Poncho.

På kvällen lagade vi mat och en stund senare fick vi besök av våra tyska grannar som bjöd på tysk öl. Efter att ha packat in oss i bilen somnade vi för första gången med fönsterrutorna nervevade.

#1 - - Mormor Maggan :

Hej på er. Så härligt med sol och värme, äntligen!! Kul också att ni träffat andra med samma intresse. Det är väl en del av hela äventyret?! Nu får ni slappna av och njuta av livet, fånga dagen i flykten!! Kram på er!!

#2 - - Mormor Vivi:

Det ser fantastiskt skönt ut. Hoppas ditt finger läks ihop fint så du också kan hoppa i havet snart. Kramar till er alla tre.

#3 - - Charlotte :

Älskar bilden på Poncho💙 Hoppas ni får bättre väder nu, men oavsett-njut av tillvaron😘