Byron Bay

Dagarna i Byron Bay var väldigt lugna och sköna. Vi åkte runt och kollade surf, solade, lagade mat, åt god mat på restauranger, hittade delfiner och hittade kängrus. 
 
Byron kändes nästan lite som Canggu på Bali om man tänker på stilen och folket som finns där. Allting känns lite hipster. Och vi båda tycker om den stilen så vi trivdes väldigt bra där. Byron har även en hel del surfspots där nästan alltid någon av dom funkar.
 
Måns fick surfa en del, blev en vilodag, och ändå ganska bra vågor. Jag själv var i en gång och bara var med och paddlade runt och tränade på duckdives och tränade på att inte vara rädd. Kändes skönt att kunna vara i bland lite större vågor utan att vara helt panikslagen. Annars låg jag med på stranden och solade medans Måns surfade. 
 
Den dagen jag surfade var vi i på morgonen, och på eftermiddagen skulle vi båda surfa igen. När vi precis ska paddla ut kommer water rescue på fyrhjulingen och har sirener på. Killen kommer fram och berättar för oss att det är flera surfare som sett en haj. Han rekomenderar oss att inte gå ut i vattnet och stänger av stranden. 
 
Av de surfare som redan var i vattnet var det knappt någon som gick upp och det kom många nya surfare och hoppade i även fast det var hajstrand. Jag hoppade bestämt inte i vattnet och efter lite diskussion så hoppade Måns i vattnet i 5 minuter för att porva på känslan att vara i havet med en haj. Adrenalinmänniska som han är. Allt gick bra i alla fall och vi åkte därifrån och åt en god middag. 
 
Surfcheck på hajstället. Men vi fick även se en del delfiner här.
Stranddagar.
 
Nu har vi lämnat Jimmys härliga hus och bor på ett något sämre hostel för en natt. Imorgon bor vi på ett hotell precis vid flyplatsen och på måndag morgon tidigt åker vi över till New Zealand!! Vi är riktigt pepp båda två!
Kramis!
#1 - - Charlotte:

Gillar-utom hajifemminuterförattprovakänslan😞