Utflykten - del 1 Vattenfall

I tisdags förmiddag åkte vi iväg norrut. Mot ett vattenfall som heter Aling-Aling. Drygt två timmar på moppen blev det. Naturen vi åkte igenom var magisk på många sätt. Vi åkte upp över ett stort berg som vi lyckades lista ut ligger 2km över havsytan. Det var väldigt svalt där uppe och vi var verkligen i molnen. Så mäktigt. 
 
Vi kom fram till vattenfallet och fick en guide som skulle visa oss fyra vattenfall, där man kunde hoppa, bada och slidea från 3 av dom. Första vattenfallet hade ett hopp på 5 meter och en slide på 12 meter. Andra fallet hade ett hopp på 10 meter och det sista fallet ett hopp på ca 15 meter. 
 
Jag som är höjdrädd vågade bara hoppa från 5 metershoppet. Efter en stunds velande. Och även en minimini slide mellan två av vattenfallen. Måns provade på alla hopp och sliden. Blev bakåtvolt från alla, även det på 15 meter. Man ser att han älskar adrenalinet hoppen ger och han fick ett lugn i kroppen efteråt. 
 
När vi var klara med att bada och hoppa så gick vi till det största vattenfallet på 32 meter, där man inte fick bada eller hoppa. Mäktigt med så mycket vatten som bara forsar och forsar ner hela tiden, det tar aldrig slut. Vackert. 
 
Vi var båda supernöjda och glada när vi återigen satte oss på moppen för att ta oss till nästa ställe. Vi åkte i ytterliggare drygt två timmar till en dyk-by som heter Amed. Amed ligger i höjd med vulkanen endast ett par mil ifrån. Kommer ett till inlägg med den delen.