Och så blev det bra igen

Vi har bytt boende nu. Det blev verkligen så bra! Det är ett par, som är italienskt tror jag, som har en villa där de hyr ut fyra rum på övervåningen. Det finns ett gemensamt kök där och där ställer de ut småpizzor, muffins, bröd och kakor varje dag som man får ta av. TUR att jag inte kan äta sånt, annars hade jag blivit rund tills vi kommer hem.  Vårat rum är jättefint och badrummet är nästan lika stort som sovrummet. Älskar det. Och så finns det en pool och solstolar i trädgården. MEN det bästa, de har TRE hundar, inte två som vi trodde. Och en är en valp. Så härligt!
 
  
  
Vi har provat två nya restauranger. Det kanske låter konstigt att ens skriva om men eftersom att vi har varit här nu typ 3 månader av våran resa så har vi liksom hittat våra ställen som vi cirkulerar på.. haha. Så det blir liksom en grej när vi provar något nytt. Hehe. Vi har i alla fall varit på ett nytt frukostställe, här i Canggu, och ett middagsställe, i Seminyak. Frukoststället var magiskt! Men middagsstället blev vi besvikna på, två av de saker vi beställde fick vi inte och servicen var ganska dålig.
 
Frukoststället heter Copenhagen och man fick en meny och penna och så fick man kryssa för det man ville ha. 3 eller 5 rätter. Så fick man miniportioner av det. Så rolig idé, riktigt fint upplägg och fint porslin. Bra ställe verkligen, och gott var det också såklart!
  
Middagsstället hade mysig inredning och god mat, tyvärr så blev de dåliga intrycken starkare än de bra. Vi kommer inte gå tillbaka.
  
Vi har umgåtts med svenskar också. Två av Måns klasskompisar från gymnasiet är här med en annan kompis, det var de vi hälsade på i Ubud om ni minns? Så häromdagen kollade vi på solnedgången och åt middag med dom. Det var väldigt trevligt för mig att prata med lite tjejer och för Måns att "catcha up" lite med gammla vänner. 
 
Vi har haft ett mission med moppe för surf också. Norrut nästan 2 timmar på moppe. Det var ett stort swell som kom och då hade Måns en våg som han gärna ville surfa en gång innan vi åker hem. Tyvärr blev det lite besvikelse för den vågen var väääldigt crowded, den brukar vara lite mindre folk på eftersom att den är så pass norrut men nej. Jag filmade lite och vi fick ett par filmer som går att använda i alla fall. 
 
Igår var vi på yoga igen. SÅ skönt, som vanligt. Vi ska försöka gå minst två gånger till innan vi åker hem också. Nu sitter jag på ett café och har precis ätit frukost, Måns är iväg och surfar. Efter lunch ska vi ha surflektion med tjejerna från Sverige också. Det blir roligt!
 
Två veckor kvar tills hemkomst idag! IIIh!! 
 
Avslutar med två bilder från den kvällen jag senast bloggade. Vi var ju på Deus och åt pizza och njöt av deras happy hour! Frya öl och två glas bubbel. Och pizzan är såå god!